Wilkins

Laat beeld spreken

Wilkin's maakt beeld. Stilstaand, bewegend en computer generated. Voor reclamebureaus, vormgevers en bedrijven.

Wilkin's website is ontworpen met het doel deze beelden te laten spreken. Zo weinig mogelijk tekst, zo veel mogelijk beeld.

Uitdaging was om er voor te zorgen dat zowel in design als in de techniek alles in dienst staat van de afbeeldingen.

De website is ontwikkeld in samenwerking met ontwerp bureau Volta.

Dynamische pagina's

Elk element op de pagina wordt zo gepositioneerd dat de pagina altijd het volledige scherm bevat terwijl je geen scrollbalk nodig hebt. Hierdoor wordt de gebruiker niet afgeleid door afgesneden of afgeknepen beelden.

Menu

Een mooi detail is het speciaal gebouwde menu. De lijntjes die ziet worden dynamische uitgerekend en getekend. Dit is afhankelijk van de breedte van de items, en de afstand tussen de verschillende menu onderdelen. Deze past zicht namelijk ook aan afhankelijk van de breedte van het scherm.

Nieuwsbrief

Behalve de website, hebben we ook een nieuwsbrief ontwikkeld. De code van de nieuwsbrief is speciaal geschreven zodat alle email programma's de nieuwbrief goed kunnen openen. Dit is namelijk vaak een probleem. Om ervoor te zorgen dat Wilkin's zelf de nieuwsbrieven kan versturen, is er een template gebouwd voor Mailchimp. Dit is een online programma waarmee je gratis mailings kan versturen.

Ook een eigen app of website?

Neem contact op