SERENDIPITY MACHINE

Precies op maat

Seats2meet.com is bezig met het uitrollen van een nieuwe toepassing waarbij online en offline met elkaar verbonden worden.

Samen met de ontwikkelaars van Seats2meet.com hebben we een speciale webapp ontwikkeld voor mobiel en computer.

ENGINE

De Serendipity Machine is helemaal vanaf de grond op gebouwd. Door gebruik te maken van caching, javascript templates en AJAX/JSON is de website geschikt voor duizenden mensen, maar tegelijkertijd ontzettend snel.

HANDSHAKES

De Serendipity Machine zorgt ervoor dat mensen op lokatie elkaar makkelijk kunnen zien, en zo onverwachts relevante ontmoetingen krijgen.

Door gebruik te maken van gamefication worden bezoekers gestimuleerd om elkaar te ontmoeten en het beste uit de Serendipity Machine te halen.

Dankzij intelligente filters kan je precies de persoon vinden waar je naar op zoek bent, om vervolgens via zijn profiel te zien hoe actief hij of zij is op de Serendipity Machine.

Niet gewoon een product

Samen met Seats2meet.com onderhoudt ik nu de Serendipity Machine. Als er vanuit EM Development een project wordt uitgevoerd betekent dit niet dat er een stukje software over de schutting wordt gegooid. Samen met opdrachtgever kijken we altijd wat de beste structuur om ervoor te zorgen dat een product een succes wordt.

Responsive

De website is responsive. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast naar het apparaat van de gebruiker. De website is goed toegankelijk op mobiel, maar ook op een groot computer scherm.

Naar serendipitymachine.com >>

Ook een eigen app of website?

Neem contact op