HERKU

Totaalpakket

Herku kwam naar ons met het verzoek voor een totaal nieuwe huisstijl & website. Door middel van brainstormen en veel overleg is er een stijl gecreëerd die aansluit bij de wensen van Herku

In samenwerking met Studio Appel (design) hebben we er voor gezorgd dat Herku een site en huisstijl kreeg die precies hen past.

LOGO & STIJL

Het logo & de huisstijl benadrukt het professionele karakter van het bedrijf. Het resultaat staat centraal op de site en de rest van de communicatie.

100%
extra effect

Extra

Door kleine extraatjes krijgt de website een extra touch. Eén van deze extra's is dat alle cijfers op de site dynamisch optellen. Zo'n animatie zorgt ervoor dat de aandacht direct naar de cijfers wordt getrokken.

Demo

Brainstorm

Voordat we begonnen met een mooi design & het bouwen van de website zijn we eerst aan de slag gegaan om samen met Herku helder te krijgen wat er nodig is voor een nieuwe site.

Het totale proces was hierdoor een optimaal. Dit door onder andere het gebruik van een moodboard en het gebruik van sticky notes voor de structuur van de site.

Responsive

De website is responsive. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast naar het apparaat van de gebruiker. De website is goed toegankelijk op mobiel, maar ook op een groot computer scherm.

Naar herku.org >>

Ook een eigen app of website?

Neem contact op