WIJ ZIJN EM DEVELOPMENT

Eric Mulder

De kracht achter EM Development is Eric Mulder. Al meer dan 3 jaar ontwikkelt Eric interactie-ontwerpen, websites & apps. Door zijn opleiding Informatiekunde aan de Universiteit van Utrecht & Human Centered Multimedia aan de Universiteit van Amsterdam te combineren met jaren praktijkervaring ontstaat een combinatie waarbij techniek in dienst staat van creativiteit.

meer dan een persoon

Door de jaren heen heeft EM Development een sterk netwerk van partners opgebouwd. Deze partners hebben expertise op allerlei gebied en worden ingeschakeld zodra dit nodig is.

Een selectie van onze partners:

Onze klanten

KNVB ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid Open Doors Shell Trendrede

Onze diensten

INTERACTION DESIGN

Bij het ontwikkelen van een App of een Website is het belangrijk om eerst helder te krijgen wat de bezoeker wil, en via welk pad dit gebeurt.

Door het maken van een interactie ontwerp is het mogelijk om duidelijk in beeld te krijgen hoe dit gaat gebeuren. En doordat je nog niet bezig bent met design of programmeren is er veel vrijheid om zaken aan te passen en te verfijnen.

Ik wil graag meer informatie >>

WEB DEVELOPMENT

In samenwerking met een designer die aansluit bij jouw wensen ontwerpt & bouwt EM Development de website die bij jou past. We maken onze websites altijd 'responsive'. Dit wil zeggen dat de website geschikt is voor Computers, Tablets & Mobiel

We maken standaard websites waarop je bedrijf of concept wordt uitgelegd, maar ook uitgebreidere systemen met webshops, betaal intergraties en elementen die speciaal op maat worden gemaakt.

Ik wil graag meer informatie >>

iOS DEVELOPMENT

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van native iPhone & iPad apps. Dat wil zeggen dat we gebruik maken van de code basis die Apple aanlevert. Hierdoor krijg je snelste en beste ervaring voor de gebruiker.

Door gebruik te maken van de laatste technieken & design zijn onze apps altijd up-to-date, maar ook sustainable voor de toekomst.

Ik wil graag meer informatie >>

Extra diensten

Naast bovengenoemde diensten wordt EM Development ook ingezet voor onder andere server beheer, design ombouwen naar templates, custom API's, inlogsystemen & SEO


Neem contact op